Manchester United er ikke tilfredse med Ole Gunnar Solskjær. Der har været sået tvivl om hans fremtid på Old Trafford, men angiveligt er der sat gang i ting og sager bag kulisserne efter 6-1-nederlaget til Tottenham Hotspur søndag.

Solskjær har været under pres i flere perioder i sin tid som United-træner. Sidste sæson formåede han dog at føre dem til en tredjeplads, hvorfor han sikrede sig cheftrænerjobbet for en stund.

I denne sæson er de dog ikke kommet godt fra start. Som følge af dette får Solskjær kritik fra eksperter og fans. Det er især kommet i kølvandet på deres store nederlag til The Spurs i weekenden.

Ifølge Mirror har Ed Woodward ikke i sinde at afskedige nordmanden i den nuværende internationale pause, men højtstående personer i klubben har kontaktet Mauricio Pochettino og hans folk. Det har de – uden tvivl – gjort med henblik på at forhøre sig om muligheden for, at han kan tage over på et tidspunkt.

Har gjort Spurs til et tophold

Pochettino har cementere Spurs som et tophold i Premier League, og har i sin tid hos London-klubben ført dem til dem to tredjepladser og en enkelt andenplads.

Desuden lykkedes det ham også at føre holdet til deres første Champions League-finale i 2019. Her tabte de dog til Liverpool, hvilket til dels skyldtes et straffespark i den tidligere del af kampen.

Den tidligere Espanyol-træners held vendte dog hurtig hos Spurs. I novembers blev han afskediget og erstattet med Jose Mourinho. På pågældende tidspunkt lå Tottenham på en 14. plads i ligaen.

Solskjær tog over for Mourinho på Old Trafford i december 2018, og efter en god start på sin tid som midlertidig træner, blev han tilbudt jobbet permanent. Det skete blandt andet efter holdets utrolige comeback-sejr mod PSG.

Skidt start på sæsonen

United har startet denne sæson med et nederlag mod Crystal Palace på Old Trafford. De formåede desuden kun at snige sig forbi Brighton i deres anden kamp med et straffespark i det 100. minut. Tredje opgør var mod Tottenham, hvor de blev ydmyget.

Solskjær er blevet taget i forsvar af nogle, da klubben ikke har bakket op om ham i transfervinduet. De har nemlig ikke hentet hans foretrukne spillere, eller fået en fodbolddirektør til at varetage transfers.

Andre har derimod kritiseret træneren for ikke at være god nok, og Pochettino, der eftersigende har afvist flere jobs, siden ha forlod Tottenham, bliver af mange betragtet som et trin op i kvalitet.