Manchester United kan gå glip af talentfuldt transfermål

Nicolai Busekist — 20. nov 2020 09:03
Foto: Shutterstock

Manchester United kan ende med at misse ét af deres talentfulde transfermål. Ikke fordi Real Madrid også er interesseret, men fordi Rennes er sikre på, at deres midtbanetalent Eduardo Camavinga vil forlænge sin kontrakt med klubben i slutningen af denne sæson.

LÆS OGSÅ: Manchester United-profil er tilbage på træningsbanen

Han bliver betragtet som værende et af de mest lovende talenter i verden, hvorfor det kun er naturligt, at flere europæiske storklubber er begyndt at vise interesse for ham. Derfor forventer mange også, at han vil forlade Rennes.

Real Madrid ønsker at hente spilleren til Spanien, mens Manchester United derimod har udset ham som værende en glimrende erstatning for Paul Pogba næste sommer.

Ifølge en rapport fra det franske medie L’Equipe, er det dog forventeligt, at han vil underskrive en kontraktforlængelse med sin nuværende klub - og sandsynligvis allerede inden jul.

Hans nuværende kontrakt har først udløb i 2022, men klubbens ledelse ønsker ikke at risikere, at han træder ind i sit sidste år af kontrakten, før de begynder at forhandle en forlængelse med ham.

LÆS OGSÅ: Ince: United bør sparke sig selv over at have misset transfer

Klubben er nemlig bekendt med, at de ikke får en nær så stor sum penge for spilleren, hvis der blot er et år tilbage af sin kontrakt. Rennes ønsker at forlænge kontrakten til 2023.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere