Det var et gammelt fjendskab, der blev vækket til live, da Manchester United tørnede ud mod oprykkerne fra Leeds United i et arvefjendeopgør på Old Trafford. Og man kan roligt sige, at det blev noget af et opgør.

Der skulle blot gå ét minut inden, at Manchester United kom foran. Det stod Scott McTominay for. Han scorer ikke ofte, men der skulle blot gå to minutter inden, at han igen havde fundet netmaskerne.

Han satte dermed ny rekord, hvilket du kan læse mere om herover.

Leeds blev blæst omkuld, og det var fortjent, da hjemmeholdet bragte sig foran med 3-0, da Bruno Fernandes tornede en løs bold fladt i rusen.

Det blev også fire nul, da Victor Lindelöf bugserede et hjørnespark i mål.

Leeds fik dog et plaster på såret inden pausen, da de reducerede ligeledes på et hjørnespark, da anfører Liam Cooper headede bolden i netmaskerne.

Anden halvleg bragte også meget underholdning med sig. Det endte med hele 6-2 til Manchester United.

Det betyder, at Manchester United aktuelt ligger på tredjepladsen i Premier League.