Der er ikke nogen tvivl om, at det er de færreste, der forbinder Roy Keane med romantik og kærlighed. Den irske tidligere Manchester United-spiller har sandsynligvis også en anden opfattelse af begrebet, end så mange andre har.

LÆS OGSÅ: Trods fyring: Lampard får fortsat betalt stor løn af Chelsea

Det viser den tidligere United-stjerne også ganske fint med et billede, som han har delt på sin Instagram-profil, der er blevet oprettet i denne weekend. Billedet har han delt i anledning af søndagens Valentinsdag, om end ikke alle vil mene, at det er et billede, der ligefrem er fyldt med kærlighed og romantik.

På billedet ser man en yngre version af den irske stjerne, der altid har været kendt for ikke at holde sig tilbage på banen. Det viser billedet selvfølgelig også meget godt, da han her er indblandet i en knap så kærlig konfrontation med en modspiller. Til billedet har han skrevet følgende: “Glem ikke at vise lidt kærlighed i dag”.

LÆS OGSÅ: Manchester United tabte kampen: Bayern München køber Upamecano

Roy Keane oprette sin Instagram-profil i denne weekend, men har formået allerede at opnå en million følgere. Det vidner selvfølgelig om, at han er en populær herre, som mange fortsat ønsker at følge. Da profilen er nyligt oprettet, er dette faktisk også blot et ud af to billeder, der er blevet delt på profilen.