Manchester United-målmanden ønsker angiveligt at forlade Manchester United. Han ønsker, at klubben skal tillade ham at skifte til et nyt hjem gratis i januar.

LÆS OGSÅ: Neville: Fernandes er lige så god som Rooney og Cantona

Sergio Romero er blevet udeladt af truppen til både Premier League og Champions League af Ole Gunnar Solskjær.

Han har tidligere været sat i forbindelse med et skifte fra Old Trafford i sommers, hvor blandt andet Everton viste interesse i målmanden.

United tillod ham dog ikke at forlade klubben på dette tidspunkt, og The Sun hævder, at Romero nu træner alene i et forsøg på at skubbe et skifte frem.

Det rapporteres, at argentineren håber på, at United vil lade ham forlade klubben gratis i januar, efter han er blevet fjerdevalget til målmandsposten.

Kan miste sin løn

Romero kan dog ende med at skulle give afkald på sin løn, hvis han vil sikre, at han kan få lov til at forlade United i januar – og som en fri transfer.

Romeros kone, Eliana Guercio, skød med skarpt efter United på Deadline Day, og opfordrede dem til at lade målmanden forlade klubben, efter de angiveligt havde forhindret et skifte.

I et opslag på Instagram, skrev han: “Sergio Romero arbejdede hårdt for sin klub. Det sidste trofæ, de vandt [Europa League 2017], løftede de det sammen med ham.”

“Han hjalp holdet med at nå fire finaler og semifinaler, og så blev han efterladt bænken, hvorefter de tabte dem alle.”

“Det er på tide at gengælde ham og lade ham gå.”

United-træner Solskjær har sagt: “Sergio er netop kommet tilbage i træning i denne uge, så han er begyndt på sit arbejde før sæsonen, og arbejder på at komme tilbage i sin bedste form.”

LÆS OGSÅ: Fernandes sender skjult stikpille til holdkammerater

David de Gea og Dean Henderson vælges begge foran argentinerne, mens Lee Grant også er blevet valgt som Unites tredjevalg i denne sæson.