Manchester United leverede endnu en tvivlsom præstation, da holdet skuffede ude mod Istanbul Basaksehir i gårsdagens Champions League-opgør.

LÆS OGSÅ: United-profil efter nederlag: Vi er i en god position

Manchester United spiller ikke op til niveau, og der er endnu mere pres på Ole Gunnar Solskjærs skuldre, hvor flere fans kræver, at han bliver fyret, hvis Manchester United også lider et nederlag til Everton i Premier League.

United-lejren var tydeligvis rystet efter gårsdagens nederlag til Istanbul Basaksehir. Det tyder i hvert fald på, at klubbens egne folk ikke mente, at præstationen var Champions League værdigt.

De udsendte i går et tweet om Victor Lindelöfs fravær, hvor de valgte at bruge Europa League-tagget. De formåede at slette opslaget hurtigt, men skaden var allerede sket, da flere fans har foreviget fejlen.

“Manchester United kunne ikke tro, at de spillede i Champions League, så han brugte Europa League-hashtagget i stedet,” skriver en bruger på Twitter.

LÆS OGSÅ: Direktør afviser ikke at hente Pogba i Manchester United

“Man kan ikke bebrejde dem. Det lignede, at vi spillede mod et Europa League-hold. Sikke en skam. #OleOut,” tilføjer en anden.

Manchester United har dog fortsat gode chancer for avancement. De ligger således på en delt førsteplads med RB Leipzig fra Bundesligaen, som i gårsdagens kamp slog Paris Saint-Germain, der modtog hele to røde kort.