På en lørdag, hvor Old Trafford dannede rammen om et Premier League-opgør mellem Manchester United og Everton, blev tilskuerne vidner til en kamp, hvor hjemmeholdet trak det længste strå med en 2-0 sejr.

Ingen danskere var at finde på banen fra start; Rasmus Højlund sad ude med en skade, og Christian Eriksen var igen at finde på bænken.

Kampen første vigtige episode skete efter cirka 12 minutters spil, da Bruno Fernandes bragte Manchester United foran. Dette skete efter et straffespark, der blev tildelt da Alejandro Garnacho blev fældet i feltet.

Den unge argentinske kantspiller viste sig igen afgørende for spillets gang, da han lidt over midtvejs i første halvleg sikrede United endnu et straffespark. Denne gang var det Marcus Rashford, der stod for eksekveringen og med succes sendte bolden i nettet, hvilket sendte stillingen på 2-0.

Efter pausen forsøgte Everton at svare igen og var flere gange tæt på at reducere, men trods ihærdige forsøg lykkedes det ikke for gæsterne at finde vej til netmaskerne.

Manchester Uniteds sejr på 2-0 betyder, at de nu rykker tættere på konkurrenterne Tottenham og Aston Villa i tabellen, mens Everton fortsat befinder sig i en prekær situation med kun fem point ned til nedrykningsstregen.