Både Manchester United og FC Barcelona har angiveligt planer om at forsøge at hente den nuværende RB Leipzig-angriber Dani Olmo i 2022.

LÆS OGSÅ: Skade er mere seriøs end antaget: Kan holde Braithwaite ude i lang tid

Den 23-årig midtbanespiller har scoret 12 mål og har bidraget med 13 oplæg i 62 optrædener for den tyske klub, som han blev hentet til fra Dinamo Zagreb i januar sidste år. Som følge af dette har han sikret sig regelmæssig spilletid for det spanske landshold.

Barcelona er flere gange blevet sat i forbindelse med deres tidligere spiller, der har en fortid på deres La Masia-akademi. Nu er der forlydender om, at de catalanske giganter overvejer at afgive et bud på Olmo, til trods for deres økonomiske problemer.

Ifølge Marca er det dog ikke blot Barcelona, der har interesse i at hente Olmo næste år. Den spanske avis mener at vide, at der er en god chance for, at de kan få konkurrence fra Manchester United, som har et ønske om at hente ham til Old Trafford næste år.

Ikke nok med det, så skriver Marca også, at der er interesse fra andre klubber såsom Juventus og Bayern München, der også holder et nøje øje med ham. De to klubber forventes at følge situationen, og potentielt afgive et bud, alt afhængigt af, hvordan situationen udvikler sig.

LÆS OGSÅ: Juventus-stopper rygtes til La Liga-storklub

Olmo, der fortsat har tre år tilbage sin kontrakt med den tyske klub, har for nylig givet udtryk for, at hans fokus kun er på at klare sig godt sammen med Leipzig. Det er dog ikke noget, der har lagt en dæmper på rygterne om hans fremtid.