Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær skulle have fået grønt lys af Manchester Uniteds ejer, Glazer-familien, til at forstærke truppen forud for den kommende sæson.

LÆS OGSÅ: Solskjær ikke tilfreds med Wan-Bissaka: Landsholdsback forbereder sig på skifte til United

Det har blandt andet budt på et bud på Atlético Madrids forsvarsspiller Kieran Trippier, hvilket dog blev afvist af La Liga-mestrene.

Solskjær skulle angiveligt have set Kieran Trippier, som Atlético Madrid skulle kræve €40 millioner for, som en passende højreback til holdet, eftersom han kan bringe de offensive kvaliteter, som Aaron Wan-Bissaka mangler, til holdet.

Fabrizio Romano kunne i går meddele, at Atlético Madrid kræver €40 millioner for Kieran Trippier, men nu mener Football Insider at vide, at De Røde Djævle har valgt imod at fortsætte jagten på Trippier, indtil Atlético er villige til at gå ned i pris.

Han har dog spillet en stor rolle under Diego Simeone, hvorfor det er svært at se, at Atlético skulle sænke prisen.

LÆS OGSÅ: Messi har accepteret kontrakttilbud

Den tidligere Burnley- og Tottenham-spiller står noteret for at have spillet 28 kampe i La Liga i den netop afsluttede sæson, hvor han var med til at La Liga-mesterskabet, som er Diego Simeones anden La Liga-titel.