Manchester United skulle efter sigende være klar til at indgå en aftale med Juventus, der vil sende Adrien Rabiot til England. I bytte vil Manchester United derimod sende Donny van de Beek den anden vej. Det skriver det italienske medie Tuttosport.

LÆS OGSÅ: Transferekspert afkræfter: Chelsea og Manchester United vil ikke hente City-stjerne

Den hollandske midtbanespiller har i hele denne sæson været nødt til at kæmpe om at få spilletid. Det har dog ikke været nemt, da det har været selveste Bruno Fernandes, han har kæmpet mod.

Derfor er der også mange, der mener, at Manchester Uniteds signing af hollandske Van de Beek har været en fejl. Angiveligt vil de derfor nu forsøge at bruge Van de Beek til at anskaffe sig Rabiot i stedet.

Juventus siges også at have et godt øje til den tidligere Ajax-stjerne, og hvor Van de Beek spiller bedst som en 10’er, er Rabiot i stand til at begå sig som både en 8’er og en 6’er. Det skulle være netop en af disse positioner, som De Røde Djævle ønsker at forstærke, da de gerne vil afløse Nemanja Matic.

LÆS OGSÅ: Medie: Liverpool har tilbudt kontrakt til tidligere Manchester United-spiller

Som følge af det italienske medie skulle der derfor være grobund for en byttehandel, der vil sikre, at begge klubber er glade. Tuttosport skriver, at Manchester United i hvert fald er klar til at ofre Van de Beek, hvis blot Rabiot kommer den anden vej.