Manchester United har angiveligt overvejet en længere række af centrale forsvarsspillere forud for sommerens transfervindue. Blandt spillerne på listen finder man Braga-talentet David Carmo.

LÆS OGSÅ: Solskjær begrunder nederlag til Leicester i FA Cup’en

De Røde Djævle ville ikke tage skade af at få styrket det centrale forsvar efter en lettere skuffende sæson, hvor deres håb om at vinde Premier League efterhånden er gået tabt.

United har holdt øje med flere forskellige forsvarsspillere, og Goal skriver, at en af dem, der er blevet holdt øje med, er den talentfulde 21-årige, som har tiltrukket sig stor opmærksomhed i sit hjemland Portugal.

Goal skriver dog også, at det ikke er sikkert, at Manchester United beslutter, at det skal være en ny centerforsvarer, der skal være topprioritet i det kommende transfervindue. Det skulle skyldes, at Victor Lindelöf på det seneste er begyndt at vise sig fra sin bedre side.

Det kan dog virke som et sats, da den svenske forsvarer flere gange har oplevet formløft i sin Old Trafford-karriere, hvorefter det igen er gået ned ad bakke for ham.

Kan Lindelöf holde et konsistent niveau, er der ikke nogen tvivl om, at han vil være en værdifuld spiller for klubben. Spørgsmålet er, om ikke det ville være fornuftigt at bringe en ung spiller som David Carmo ind som backupplan.

LÆS OGSÅ: United-profil afslører: “Jeg havde stort set opgivet”

Ifølge Goal vil United dog få mere ud af styrke deres offensiv fremfor deres defensiv til sommer.