Manchester United er angiveligt åbne for at hente Harry Kane til sommer, men det bliver ikke en billig fornøjelse.

Hvis Manchester United skal hente Tottenham-stjernen Harry Kane til sommer, skal de betale mindst 100 mio. pund, hvilket er svarende til næsten 900 mio. kroner.

LÆS OGSÅ: Real Madrid vil hente Liverpool-stjerne til sommer

De Røde Djævle forventes at hente en ny angriber til sommer, da Edinson Cavani ser ud til at sige farvel til Old Trafford. Hertil er der også stor tvivl om, hvorvidt Cristiano Ronaldo bliver i klubben.

Nu lyder det, at de har Harry Kane på radaren, og at han også skulle være den angriber som Mauricio Pochettino ville foretrække at hente, såfremt han vælger at droppe PSG til fordel for Manchester United.

Kane skulle angiveligt være åben for et skifte til United, såfremt Pochettino bliver træner.

Ifølge ESPN er der ‘en mulighed’ for, at den 28-årige angriber bliver hentet til Manchester United til sommer, men det vil altså koste dem mindst 100 mio. pund.

Dertil skriver ESPN, at Kane ville stille krav om en løn på omtrent 350.000 pund om ugen, hvilket vil placere ham side om side med David De Gea som den næstbedst betalte spiller bag Ronaldo.

LÆS OGSÅ: Tæt på Barca-retur: Forhandlinger brød sammen i sidste minut

Den engelske angriber har scoret 17 mål og lagt op til yderligere tre i 34 kampe for Tottenham i denne sæson. Han har lidt mere end to år tilbage sin kontrakt med Spurs.