Manchester United viser fornyet interesse i transfermarkedet, med særlig fokus på målmandsposten, der har været genstand for kritik i den seneste sæson.

Ifølge kilder er United indstillet på at forstærke deres målmandsteam og har udset sig Real Madrids Andriy Lunin som en potentiel ny tilføjelse til holdet.

I løbet af sidste sommers transferperiode sikrede United sig Andre Onana fra Inter Milan for ca. 350 millioner danske kroner som erstatning for David De Gea.

På trods af høje forventninger har Onanas præstationer været ujævne, især i Champions League, hvilket har resulteret i, at klubben overvejer endnu en ny målmand til truppen.

Det skriver Football365.

Ukrainske Lunin, der har fået mere spilletid i Real Madrid på grund af skader og formsvigt hos førstemålmand Thibaut Courtois, vurderer nu sammen med sin agent, om Real Madrid er det rette sted for ham.

Med kontrakt indtil 2025 og interesse for fornyelse fra Real Madrids side, ser Lunins fremtid usikker ud, især med interesse fra topklubber som PSG og Bayern München også i spil.

Manchester Uniteds nye medejer, Sir Jim Ratcliffe, siges at være i gang med at omlægge klubbens rekrutteringsstrategi, hvilket kan medføre ændringer inden den kommende sæson starter. Dette kan inkludere en ny målmand, der bedre passer ind i klubbens langsigtede planer.

Udover Lunin er der også interesse fra United i Crystal Palace-duoen Michael Olise og Eberechi Eze, hvor en samlet overgangssum kan løbe op i omkring 890 millioner danske kroner.