Manchester United er efter sigende i færd med at forhandle om en ny kontrakt med deres playmaker Bruno Fernandes. Angiveligt har de forhandlet siden november, med henblik på at give ham en ny og bedre aftale.

LÆS OGSÅ: Kasper Schmeichel hånes: Han burde tabe sig ti kilo

Den 26-årige midtbanespiller har sendt bolden i nettet 29 gange og har leveret 20 oplæg i 54 kampe for Manchester United, siden ankomsten fra Sporting Lissabon i januar sidste år. I denne sæson er det blevet til 17 mål og 12 oplæg i 32 optrædener for De Røde Djævle.

Hans nuværende kontrakt med Ole Gunnar Solskjærs klub står til at udløbe i juni 2025 med mulighed for yderligere 12 måneders forlængelse. Alligevel er han godt på vej til at få en ny kontrakt, skriver The Athletic. Med den nye kontrakt vil han også kunne se hans nuværende løn få en markant stigning.

The Athletic skriver, at De Røde Djævle har forhandlet med Bruno Fernandes i løbet af de sidste tre måneder, hvilket de har gjort med henblik på at give ham en ny og forbedret aftale.

Det er ikke til at komme udenom, at Bruno Fernandes har været en vital spiller for Manchester United, og de havde næppe indtaget andenplads i Premier League uden ham. I Premier League har han nemlig leveret 12 mål og 10 oplæg i 22 optrædener i denne sæson.

LÆS OGSÅ: Neymar tweeter om kontroversiel beslutning, men sletter det sekunder efter

Det hævdes desuden, at både FC Barcelona og Real Madrid holder et nøje øje med midtbanespilleren forud for sommerens transfervindue.