Efter at have spillet i Manchester United i rigtig mange år, lakker hans tid nu mod enden. Efter syv sæsoner er Juan Mata nemlig i gang med sin sidste sæson i Manchester United. Det skriver det spanske medie Fichajes. Den 32-årige spiller har i længere tid måtte acceptere, at han har fået en begrænset rolle hos De Røde Djævle, hvor han nærmest er blevet overflødig.

LÆS OGSÅ: Kommentator: United kan blive det nye Tottenham

Fichajes skriver, at hans afsked næsten er ‘bekræftet’, hvorfor playmakeren, der ankom til klubben i januar 2014 fra Chelsea, sandsynligvis er på vej videre. Mediet skriver også, at han ønsker at afslutte sin karriere i sit hjemland. Det bør bestemt ikke være umuligt for ham, da han allerede er blevet sat i forbindelse med flere La Liga-klubber.

Hans gamle hold, Valencia, skulle efter sigende være ivrige efter at bringe ham tilbage, mens Real Sociedad også har gjort sig overvejelser om at kombinere Juan Mata med David SIlva. Ligeledes hævdes det, at Real Betis ser ham som en ideel signing ved siden af Nabil Fekir og Sergio Canales.

Det er naturligvis også et plus, at Juan Mata potentielt set kan anskaffes ganske gratis. Hans kontrakt med De Røde Djævle udløber nemlig til sommer, men den engelske klub har dog mulighed for at forlænge aftalen med yderligere et år. Som tingene ser ud nu, er der dog ikke den store chance for, at Ole Gunnar Solskjær og co. gør dette.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester United har truffet beslutning om Ronaldo-comeback

Derimod skulle man i den engelske klub faktisk være ganske ivrige efter at få sendt ham afsted, da han hver uge koster dem 1,2 millioner kroner.