Det var ellers planen, men Manchester Uniteds unge angriber kommer ikke i aktion for sit landshold i denne omgang. Mason Greenwood var nemlig udtaget til Englands U21-landshold, som han skulle have hjulpet i de kommende kampe, der bliver spillet i løbet af den næste uges tid i gruppespillet ved EM-slutrunden.

LÆS OGSÅ: Rio Ferdinand roser udlejet United-spiller: “Han kunne spille for ethvert tophold”

Nu ser det dog ud til, at det ikke bliver til noget alligevel. Han har nemlig trukket sig fra landsholdet, da han er blevet ramt af en skade, der gør, at han ikke længere kan deltage i kampene. Derfor vender han sandsynligvis retur til Manchester United, hvor han kan få assistance til sin restitution og genoptræning hos klubbens lægestab.

Mediet The Athletic skriver, at der ikke er blevet offentliggjort information, hvilken skade, der er tale om. I Manchester United håber man naturligvis, at der ikke er tale om en alvorlig skade. Sandsynligvis vil der i de kommende dage blive offentliggjort yderligere information om skaden.

LÆS OGSÅ: Klubskifte på vej: Manchester United-keeper har sat sit hus til salg

At den unge Mason Greenwood har besluttet at trække sig fra landsholdstruppen som følge af sin skade, betyder ikke, at de nu må klare sig med en mand mindre. Der er nemlig allerede blevet fundet en spiller, der får til opgave at tage over for Greenwood. Til denne opgave har de valgt at indkalde Norwich-spilleren Todd Cantwell.