På det seneste har der været en del modsigende meldinger om, hvad fremtiden kommer til at byde på for Edinson Cavani. Der har både været rygter om, at han er på vej videre til en ny klub, men også om, at han vil forlænge sin kontrakt med Manchester United med yderligere et år.

LÆS OGSÅ: Scholes: Denne United-spiller bør fratages sin startplads

Nu tyder det igen på, at han kan være på vej væk, da Football Insider skriver, at den 34-årige angriber har indgået en mundtlig aftale med Boca Juniors, der skulle lyde på, at han skifter til klubben til sommer.

En kilde har forklaret mediet, at Edinson Cavani har ført omfattende forhandlinger med Juan Roman Riquelme, der er vicepræsident i Boca Juniors. Nu skulle de to parter efter sigende været blevet enige om en mundtlig aftale, som dog ikke er bindende.

Det betyder også, at der ikke er noget, der er skrevet i sten endnu. Men Football Insider skriver dog, at der kun er en lille chance for, at Edinson Cavani vil være en Rød Djævel i næste sæson.

LÆS OGSÅ: City er foran United i kapløb om Premier League-stjerne

For blot en uge siden udtalte Ole Gunnar Solskjær, at han håber på, at Manchester United ville være i stand til at få Cavani til at forlænge med endnu en sæson. Dog er der også rygter om, at United har en stor interesse i Haaland, hvilket selvfølgelig er et indkøb, der vil gøre Cavani overflødig.