Manchester United har haft forholdsvist mange ting at se til i dette transfervindue. De har dog udelukkende fokuseret på at få spillere væk fra klubben, hvorfor man ikke har handlet ind.

LÆS OGSÅ: ”Han er et godt sted mentalt”: Solskjær får det bedste frem i United-profil

De har fået solgt spillere som Marcos Rojo og Fosu-Mensah, og så har man udlejet flere talenter og spillere som Jesse Lingard, som nu skal tørne ud for West Ham indtil sæsonen er forbi.

Manchester United er dog ikke færdige med afskibe spillere. De har nemlig valgt at sende Facundo Pellistri, som De Røde Djævle hentede fra Penarol i sommer, til Spanien.

Manchester United har nemlig bekræftet, at de og Alaves, der spiller i La Liga, er nået til enighed om en lejeaftale, der gælder sæsonen ud.

Facundo Pellistri har tiltrukket interesse, da han har vist fin figur for Manchester Uniteds U23-mandskab, hvor han står noteret for tre mål i otte kampe, men han har endnu sin debut for førsteholdet til gode.

Det skal dog nok komme for talentet, da han og Manchester United har papirer på hinanden frem til 2025, men United har dog en indbygge option, der kan tages i brug og dermed sikre sig Facundo i endnu et år.

LÆS OGSÅ: Rio Ferdinand åbner op om Solskjærs transferplaner og Amad Diallo