Manchester United har sendt to unge talenter til Burnley. Det inkluderer det lovende talent Owen Dodgson samt Calen Gallagher-Allison, der begge har skrevet kontrakt med Burnley. Det oplyser klubben selv på deres hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Newcastle lægger sag an mod Premier League

Skiftet kommer efter at begge spillere har været til prøvetræning i Burnley i løbet af de seneste uger. Den 17-årige Dodgson har haft to optrædener for Uniteds U18-hold i starten af 2020.

Dodgson har både leveret et mål og et oplæg i hans seneste kamp for Burnleys U23-kamp mod Aston Villa, hvor han spillede på midtbanen. Gallagher-Allison spillede ligeledes som udskifter i U23-kampen. Den 18-årige Gallagher-Allison har spillet en enkelt kamp for Uniteds U18-hold tilbage i marts.

I sommerens transfervindue hentede Manchester United flere unge spillere til klubben. Derfor er det kun naturligt, at der har været behov for at sende en række spillere ud af klubben.

LÆS OGSÅ: Manchester United-talent kæmper for fast plads i startopstillingen

Skiftet til Burnley kan vise sig at være yderst givende for de to spillere, da det kan give dem mere spilletid, hvilket selvfølgelig giver dem bedre forudsætninger for at udvikle sig.