Manchester United står over for en dyr udfordring, hvis de ønsker at sikre sig AC Milan-stjernen Theo Hernandez i sommerens transferperiode.

Ifølge det spanske medie Fichajes, er den engelske klub blevet informeret om, at de skal betale en “vanvittig pris” for at få den franske forsvarsspiller til Old Trafford.

Efter at have kæmpet med problemer på venstreback-positionen i denne sæson, har “De Røde Djævle” angiveligt besluttet at styrke dette område ved at hente en ny forsvarsspiller ind før næste sæson.

Flere spillere er blevet nævnt som seriøse mål for Premier League-rekordmestrene, heriblandt Miguel Gutierrez, men Hernandez er også på deres radar.

Det er tidligere blevet skrevet, at Manchester United er ivrige efter at købe den 26-årige franskmand og er klar til at bruge omkring 380 millioner kroner for at sikre sig hans underskrift.

Men ifølge Fichajes har Milan, i et desperat forsøg på at beholde deres stjerne, sat en pris på hele 640 millioner kroner på Hernandez for at holde storklubberne på afstand. Det er nu spændende at se, om Manchester United vil gøre et konkret forsøg på at erhverve ham, velvidende om hans oppustede pris.

Hernandez, der snart går ind i de sidste to år af sin nuværende kontrakt, kunne potentielt blive solgt af Milan i sommer for at maksimere profitten, hvis de ikke formår at binde ham til en ny kontrakt i de kommende måneder.

Hernandez er en topklasse spiller, der allerede har vist sine kvaliteter på højeste niveau i de senere år. Han er hurtig, stærk, komfortabel med at spille op fra bagkæden, har et øje for mål fra distancen, kan skabe muligheder for angriberne og er også effektiv i defensive bidrag.