Manchester United har været i lidt af en spillemæssige krise i denne sæson, men nu står de også med et dilemma på målmandsposten, hvor man har tre styks at arbejde med, herunder David De Gea, Dean Henderson og Sergio Romero.

LÆS OGSÅ: Landsholdskamp bliver forpurret: United vil ikke lade ham tage afsted

Der er dog en klar favorit i David De Gea, hvor de to andre er de klare reserver, men det er en situation, der kan synes uholdbar af flere årsager. ESPN skriver dog nu, at der er en løsning i sigte.

Sergio Romero har gjort det klart, at han ønsker at skifte klub, fordi han ønsker at komme til spilletid, hvilket der ikke er udsigter til i Manchester United. Der kan derfor være et januarskifte på tale.

Noget, der virker som den bedste løsning for begge parter.

Kan være tvunget til at blive

Argentineren kan dog være tvunget til at blive i Manchester United. Hvis de vælger at udleje Henderson, ligesom sidste sæson, hvor Henderson imponerede i Sheffield United.

Henderson satser nemlig på, at han kan indtage startpladsen i målet for England ved EM. Det skyldes, at førstemålmanden, Jordan Pickford, på det seneste har leveret nogle tvivlsomme præstationer.

LÆS OGSÅ: United-legende langer ud efter Solskjær: Det er skammeligt!

Hvis Henderson igen bliver udlejet, kan Sergio Romeros drømme om at spille blive udsat, da han i stedet vil blive brugt som backup for David De Gea.