Det er ikke sikkert, at du er bekendt med hans 17-årige søn Charlie, men du er sandsynligvis bekendt med Robbie Savage. Mange kender ham fra diverse TV-programmer og YouTube-shows, men han har dog også en fortid som Premier League-spiller. Han spillede nemlig i den bedste engelske række i 15 år mellem 1993 og 2008.

LÆS OGSÅ: Første rigtige billeder lækket: Her er Manchester United nye 2021/22-trøjer

Inden han fik sin debut i Premier League, startede Robbie Savage faktisk sin karriere i Manchester United. Her lykkedes det ham dog aldrig at få sin debut for førsteholdet. Hans debut i Premier League fik han derimod med Leicester City, mens han også har spillet for både Birmingham og Blackburn i sin karriere.

I løbet af sin karriere fik Robbie Savage sig en søn, som fik navnet Charlie. På lige fod med sin far, vil han nu også prøve lykken hos Manchester United, men mon ikke han satser på at få sin førsteholdsdebut med De Røde Djævle.

Manchester United har selv offentliggjort, at de har skrevet kontrakt med den 17-årige Charlie Savage. Den kontrakt, han har skrevet under på, er den første professionelle kontrakt i hans karriere. Den løber to år frem.

LÆS OGSÅ: Officielt: Manchester United har skrevet under med Zidane

Til dagligt tørner den 17-årige Charlie Savage ud for Manchester Uniteds U18-hold, hvor han har formået at etablere sig som forholdsvis fast mand på den centrale midtbane.