Manchester Uniteds middelmådige sæson kan tage en drejning til det værre. Intet mindre end 17 spillere er utilfredse, og flere ønsker at forlade klubben.

Manchester United står overfor en stor spillerflugt denne sommer. Faktisk kan et tocifret antal spillere ende med at forlade klubben, inden starten af næste sæson.

LÆS OGSÅ: Prismærke på 110 millioner: Barcelona vil have offensiv PSG-stjerne

Stemningen i omklædningsrummet er presset, og det er angiveligt kun blevet værre, efter Ralf Rangnick har overtaget roret efter Ole Gunnar Solskjær. I alt 17 spillere skulle være utilfredse i Manchester United, skriver Daily Mail.

Mange af dem – heriblandt flere stjerner – er under kontrakt og kan ikke forlade klubben. Alligevel forventes der dog at være et stort antal spillere, der forlader i klubben, inden næste sæson.

Rangnick er angiveligt blevet opmærksom på situationen, efter at have holdt en række møder med spillere for at diskutere deres fremtid.

Anthony Martial forventes at forlade klubben på et lejeophold i Sevilla i denne måned. Dog kræver det, at den spanske klub forbedrer deres bud. Desuden er han indstillet på et permanent skifte til sommer.

Hverken Paul Pogba eller Jesse Lingard har vist interesse i at forlænge deres ophold på Old Trafford. De har begge kontraktudløb i juni, og kan derfor forlade klubben ganske gratis, hvilket vil være et stort økonomisk tab for De Røde Djævle.

Edinson Cavani har fået at vide, at han ikke får lov til at forlade klubben i januar, men han står også uden kontrakt til sommer. Det samme gør Juan Mata, der har mulighed for at lade sig udleje til Spanien og MLS i denne måned.

Donny van de Beek, Dean Henderson og Eric Bailly er alle utilfredse med den lille mængde spilletid, de får, og er derfor åbne for et skifte væk fra klubben til sommer.

Selvom Phil Jones spillede for første gang i to år mod Wolves i mandags, fylder han 30 år i næste måned og vil gerne finde en klub, hvor han kan få regelmæssig spilletid. almindelig fodbold. Han er bl.a. blevet sat i forbindelse med et skifte til Benfica.

Til sommer træder både Nemanja Matic, Fred og Diogo Dalot ind i det sidste år af deres respektive kontrakter, om end United har mulighed for at forlænge Fred og Dalots aftaler med yderligere 12 måneder.

Dalot var i sidste sæson udlejet til AC Milan, og stod overfor en meget usikker fremtid, da han vendte tilbage til Manchester United. Under Ralf Rangnick har han dog fået betydeligt mere spilletid.

Axel Tuanzebe er også under kontrakt frem til 2023. Også i hans kontrakt er der en mulighed for 12 måneders forlængelse. Efter at have tilbragt den første halvdel af sæsonen i Aston Villa, er han nu blevet udlejet til Napoli.

LÆS OGSÅ: Efter Wolves-nederlag: Beskyldninger fremsættes mod Cristiano Ronaldo

Den italienske klub betaler 500.000 pund for at leje ham, og potentielt det samme beløb i bonusser. Efter sigende er der dog ikke indskrevet nogen købsoption i lejekontrakten.