Manchester United fik et meget skuffende resultat mod West Bromwich i Premier League. Der skulle heller ikke gå mere end to minutter, før Mbaye Diagne scorede og dermed gav Sam Allardyces mandskab en overraskende føring i opgøret.

LÆS OGSÅ: Han er træt af situationen: Nu vil Messi ikke mere

United formåede at komme tilbage i kampen, men de kunne ikke hente en sejr hjem, hvorfor kampen endte 1-1. De formåede dermed ikke at følge med Manchester City i tabellen.

I kølvandet på kampen har Manchester Uniteds stjerne, Marcus Rashford, tiltrukket sig enormt meget negativ opmærksomhed, men han er dog heller ikke den eneste.

Rashford formåede ikke at ramme målet, og han står noteret for én afslutning i løbet af kampen, ligesom hans indlæg heller ikke lå, hvor de skulle. Og Rashford, meget atypisk af ham, mistede bolden hele 16 gange.

Det er ikke første opgør, hvorefter Rashford bliver kritiseret. Det samme så man ligeså efter kampen mod West Ham i FA Cup’en.

Der er i hvert fald en, der skriver, at han “er værre end Martial”, men det er langt fra den eneste kommentar, man har knyttet til Rashford.

“Rashford har altid troet, at han var Cristiano. Han er en klovn,” skriver en bruger på Twitter.

“Det er på tide at droppe Martial og Rashford. Og sidstnævnte har især været uduelig i for lang tid, men han er åbenbart sluppet afsted med det,” tilføjer en anden.

LÆS OGSÅ: United-spiller bliver tilbudt forlængelse: Har også fået tilbudt trænerrolle

“Rashford er den mest uduelige spiller på United-holdet. Han mister ofte bolden, skaber ingen chancer, og ellers misbruger han chancer,” skriver en tredje.