Der er op til flere Manchester United-stjerne, der i denne sæson har været ramt af skader. En af dem, det dog særligt er gået udover, er Marcus Rashford. Han har nemlig ikke spillet en fodboldkamp i de seneste år, uden at have været småskadet. Det har hans eget agentur, som styres af hans bror, afsløret på Twitter.

LÆS OGSÅ: Prisskilt på 300 mio.: Premier League-profil åben for United-skifte

Det har blandt andet medført, at han har været nødt til at trække sig fra den engelske landsholdslejr. Årsagen til dette var, at han havde problemer med sin ankel, hvilket var noget, han pådrog sig i opgøret mod Manchester City i starten af sidste måned.

Derudover har der også været flere meldinger om, at den engelske angriber skulle have haft skulderproblemer i en lang periode. Ligeledes var han også nødt til at modtage en operation i sidste sæson, da han i længere tid havde været præget af rygproblemer.

På Twitter har DN May Sports Management skrevet, at han har haft skavanker i hele to år nu. Dette har de afsløret i forbindelse med et svar til en video, som viser en række store spillere, som nævner Marcus Rashford som deres sværeste modstander i karrieren.

LÆS OGSÅ: Journalist: Derfor kan Manchester United beslutte at sælge Axel Tuanzebe til sommer

I denne sammenhæng har DN May Sports Management skrevet følgende: ‘Når Marcus er fri for småskader, forventer vi, at endnu flere spillere vil byde ind’. Efterfølgende blev de spurgt om, hvornår han sidst spillede uden småskader, hvilket de svarede ‘To år’ til.