Manchester United fik ikke hentet nye spillere til klubben i transfervinduet. Ole Gunnar Solskjærs mandskab havde dog alligevel en spritny tilgang ind på holdet.

LÆS OGSÅ: Luke Shaw bekræfter Roy Keanes tanker: Tror ikke på McTominay

Det kom i form af den 18-årige Amad Diallo, som kom til klubben fra Atalanta. Manchester United indgik en aftale med Atalanta om et skifte i sommer, hvor man aftalte, at han ville skifte ved årsskiftet.

Han er flere gange blevet kaldt én af Europas største talenter, og han har da også imponeret, hvilket man dog havde forventet. Han har flere gange vist sine kvaliteter frem for Manchester Uniteds U23-mandskab, inden han mod Real Sociedad fik sine første minutter for førsteholdet i Europa League.

Han imponerer dog ligeså til træningen i Manchester United, kommer det fra Luke Shaw. Han sammenligner Amad Diallo med en af Premier Leagues store profiler.

“Det er lidt interessant, fordi Harry (Maguire red.) sagde til mig den anden dag, at Amad mindede ham om Mahrez (Riyad red.) fra den tid, han spillede i Leicester. Han er meget hurtigt, utrolig teknisk stærk og meget atletisk. Jeg er faktisk meget enig med Harry i, at han minder om Mahrez,” siger Shaw i et interview med Sky Sports.

LÆS OGSÅ: Udråber Mbappé til verdens bedste: Messi udeladt fra top tre

Amad Diallo får igen muligheden for at komme på banen for Manchester United, når de i aften tørner sammen med Newcastle.