Tidligere i denne uge blev det af Bayern Münchens sportsdirektør afsløret, at klubben havde til hensigt at købe Dayot Upamecano i RB Leipzig. Nu er det blevet gjort officielt, da den tyske storklub selv har bekræftet handlen.

LÆS OGSÅ: Dårlig stime: Klopp er klar favorit til at blive fyret

På den tyske klubs hjemmeside, at det blev bekræftet, at de har købt Dayot Upamecano, og at hans frikøbsklausul er blevet indløst. Hertil bliver det også fortalt, at han har skrevet under på en femårig kontrakt med Bayern Mûnchen, hvorfor han ser ud til at skulle være i klubben i lang tid.

“Vi er glade for, at vi er i stand til at hente Dayot Upamecano til Bayern München. Vi er overbeviste om, at Dayot vil blive en meget vigtig spiller for vores hold i de kommende år,” lyder det fra Bayern Münchens sportsdirektør Hasan Salihamidzic.

Der er flere andre store europæiske klubber, der har været nævnt som interesserede i Upamecano, hvilket blandt andet omfatter Manchester United, men også både Chelsea og Liverpool. Det er blevet rapporteret af flere anerkendte medie og journalister.

Det er naturligvis noget, der vidner om, at han er en meget eftertragtet spiller, men i sidste ende var det Bayern München, der kunne give ham det bedste tilbud – og dermed også vandt hans underskrift.

LÆS OGSÅ: United-stjerne afslører: Dette skal vi blive bedre til

Den 22-årige Upamecano havde en frikøbsklausul på 277 millioner kroner i RB Leipzig, hvorfor det må formodes, at det er dette beløb, der er blevet betalt for ham.