Manchester United vil styrke truppen til sommer. Derfor forbereder de et ‘vanvittigt’ kontrakttilbud til Barcelona-transfermål Denis Zakaria.

Borussia Mönchengladbach-midtbanespiller Denis Zakaria har længe været på radaren i Barcelona. Nu er Manchester United klar til at tilbyde ham et ‘vanvittigt tilbud’, skriver spanske Fichajes.

LÆS OGSÅ: Medie: Xavi vil bruge Depay i byttehandel

Den 25-årige Zakaria er en af de mest eftertragtede midtbanespillere i Europa, da han står uden kontrakt til sommer. Derfor har de interesserede klubber mulighed for at hente ham ganske gratis.

Mönchengladbach siges at have accepteret, at hverken Zakaria eller Matthias Ginter vil forlænge deres ophold i klubben. Dette har blot sat yderligere gang i rygterne om, hvad der bliver Zakarias næste klub.

Tilbage i december blev det rapporteret, at Barcelona var i dialog med den nuværende Mönchengladbach-spiller. Siden da har det dog tydet på, at interessen er falmet en smule.

Dette er kun blevet forstærket af, at den relativt nyudnævnte Barcelona-træner Xavi ikke har det samme syn på sin forgænger. Ronald Koeman var nemlig stor fan af idéen om at hente Zakaria til klubben.

Det har Manchester United efter sigende planer om at udnytte. De vil nemlig være den første klub, der sender et officielt tilbud til Zakaria. Ifølge Fichajes skulle dette være et tilbud, der indeholder en årsløn på intet mindre end 10 millioner euro.

De Røde Djævle er dog ikke ene om at have stor interesse for at hente Zakaria til sommer. Ifølge den italienske journalist Fabrizio Romano er der nemlig ‘mere end fire klubber, der arbejder på at hente midtbanespilleren på en fri transfer i juli’.

Barcelona har været relativt aktiv på markedet for spillere, der kan hentes på en fri transfer. Meget tyder dog på, at det ikke bliver den catalanske klub, der ender med at hente Zakaria, når hans kontrakt udløber til sommer.

LÆS OGSÅ: Serie A-klub vil hente Manchester United-forsvarer

Derudover kan deres økonomi også gøre det svært. De har nemlig ikke muligheden for at tilbyde ham en løn på samme niveau, som eksempelvis Manchester United har finanserne til at give ham.