Manchester United er nået til enighed med La Liga-klubben Sevilla om en kortsigtet lejeaftale for angriber Anthony Martial.

Den tidligere Monaco-stjerne har kæmpet for at få regelmæssig spilletid hos De Røde Djævle i denne sæson. Det har været svært, og derfor ønsker han at forlade klubben.

LÆS OGSÅ: Alvaro Moratas skifte til Barcelona afhænger af én ting

Franskmanden og hans repræsentanter har været meget åbne omkring, at han ønsker at forlade klubben allerede i dette transfervindue. Og det ser nu ud til at blive en realitet.

Sevilla har hele tiden været favoritterne til at hente ham i dette transfervindue, selvom det blev rygtet, at den spanske klub havde trukket stikket på handlen på grund af hans løn.

Nu rapporterer transferekspert Fabrizio Romano dog, at der er blevet indgået en aftale mellem de to klubber. Det betyder, at Martial kommer til at tilbringe resten af denne sæson i Sevilla.

Romano tilføjer, at Sevilla vil betale hele Anthony Martials løn på 150.000 pund om ugen i den tid, hvor han er i klubben. Desuden vil Manchester United tjene yderligere fem millioner pund på aftalen.

Den 26-årige angriber forventes at afslutte sit skifte til Los Palanganas i de kommende dage, men aftalen menes ikke at omfatte en option eller forpligtelse til at købe.

LÆS OGSÅ: United jagter Rangnick-afløser: Overvejer disse fire kandidater

Martial har kun bidraget med et enkelt mål i sine 11 kampe i denne sæson. Han blev sendt på banen fra bænken som en sen indskiftning i weekendens 1-0-sejr over West Ham.