Manchester United havde ikke succes med at finde en engelsk klub, der havde interesse i at leje den 20-årige midtbanespiller Dylan Levitt. Derfor har de søgt andre muligheder, hvilket nu har resulteret i, at de har fundet en klub, der vil leje ham.

LÆS OGSÅ: Lingard fortæller: Jeg fik ikke min chance i United

Det har De Røde Djævle selv bekræftet på deres officielle hjemmeside, hvor de skriver, at den unge Dylan Levitt kan se frem til at spille for kroatiske NK Istra 1961 i resten af denne sæson.

NK Istra 1961 er at finde i den bedste kroatiske rækker, hvilket sandsynligvis bliver anderledes for Dylan Levitt. Hertil bør der selvfølgelig ikke herske tvivl om, at det er begrænset, hvor mange andre walisere, der er at finde i den bedste kroatiske række.

Dylan Levitt indtager som regel en plads på den centrale midtbane, hvor der bestemt er stor konkurrence fra andre spillere i Manchester United. Det er naturligvis også særligt på baggrund af dette, at det ikke er lykkedes for ham at slå igennem på førsteholdet.

LÆS OGSÅ: Dembélé forud for Champions League-opgør: Dufter af revanche

Faktisk står han ikke noteret for mere end blot en enkelt optræden under Ole Gunnar Solskjær, hvilket selvfølgelig vidner om, at spilletiden har været minimal. Derfor ser han sandsynligvis frem til at rykke til en klub, hvor han kan få mere tid på banen.