Efter en række flotte præstationer på det seneste, ønsker Manchester United at belønne stjernen David De Gea med en ny kontrakt.

David De Gea har været fast inventar mellem stolperne i Manchester United-målet i mange år. Han har nemlig været en del af truppen i mere end ti år.

LÆS OGSÅ: Medie: Barcelona enige med Manchester City-spiller

Tilbage i 2011 blev den spanske målmand hentet til klubben, og siden da har han flere gange bevis sit værd, og derfor været en vital spiller for klubben.

Det har ført til, at han også flere gange er blevet kåret som ‘Årets Spiller’ i klubben. Og på det seneste har han også været en afgørende del af truppen.

David De Gea er på nuværende tidspunkt på kontrakt med De Røde Djævle frem til 2023. I denne kontrakt, som han skrev under på i 2019, er der dog option på et år yderligere.

Nu lyder det dog fra Eurosport, at De Røde Djævle er i fuld gang med at lave en ny kontrakt til ham, da de ønsker at forlænge yderligere med den spanske keeper.

Den 31-årige målmand har – som sagt – flere gange i denne sæson bevist, at han er en af de klart vigtigste spiller i truppen.

Flere gange har han tilmed reddet dem fra ydmygende nederlag, og derfor har Manchester United heller ingen planer om at skulle give slip på ham.

I stedet vil de give ham en ny kontrakt, der ikke blot vil strække sig længere end til 2023, men som angiveligt også vil indeholde en økonomisk gevinst for De Gea.

LÆS OGSÅ: Klip går viralt: Cristiano Ronaldo raser i Juventus-omklædningsrummet

Eurosport melder blot, at de vil belønne den spanske keeper, men informerer dog ikke om, hvor lang tid de ønsker at forlænge med den rutinerede målmand.