Manchester United har angiveligt intentioner om at gå på rov hos deres lokale rivaler fra Manchester City. De har nemlig intentioner om at forsøge at lokke Stephen Ajewol fra Etihad Stadium til Old Trafford.

LÆS OGSÅ: Medie: Disse spillere bør Manchester United hente til sommer

Det vil være et stort tab for City, hvis dette lykkes for United. Han er nemlig en vigtig brik i deres rekruttering af ungdomsspillere. For at lokke ham til Old Trafford, vil Manchester United tilbyde ham stillingen som ‘Lead Scout’ for spillere i alderen 15 til 18 år. Det skriver det britiske medie Daily Mail.

Dette er naturligvis noget, der har skabt stor bekymring hos Manchester City. De har nemlig næppe lyst til at miste Stephen Ajewole – og slet ikke til deres rivaler fra Manchester United.

Det er der flere årsager til, men det handler primært om, at de er bekymrede for, at United kan få unik viden om, hvordan City scouter deres spillere. Til en start kræver det dog, at det rent faktisk lykkes dem at få overbevist Stephen Ajewole om et skifte.

LÆS OGSÅ: Spurs får konkurrence: United og Liverpool melder deres interesse

Der bør ikke herske tvivl om, at begge Manchester-klubber har valgt at investere massivt i deres ungdomsrekruttering i de seneste år. Begge klubber bliver desuden anset for at være blandt de absolut bedste klubber i verden på dette punkt. Det understreger blot, at det vil være et stort tab for City at miste Ajewole.