Uhyre mange medier samt skribenter har af flere omgange fortalt, at Manchester United leder efter en ny midtstopper. Det skulle sågar være deres førsteprioritet, når sommervinduet åbner, men hvilket spillere har de kigget på?

LÆS OGSÅ: United anbefales at hente denne spiller: Han er bedre end Fred

Ibrahima Konaté:

Der var mange medier, der skrev, at Manchester United var med i ræset om at hente Dayot Upamecano til klubben. De har dog i stedet valgt at trække sig fra kampen, da man i stedet ønsker at hente en anden Leipzig-spiller.

Mirror, Daily Mail m.fl. skriver, at med Bayern München og Chelsea, hvor især Thomas Tuchel beundrer ham, i kampen mod Dayot, så vil man i stedet hente Konaté til klubben, da han skulle have imponeret Solskjær mere.

Stevan Savic:

Jonas Giæver, en journalist fra Norge, har hævdet, at Manchester United ligeså har haft Atlético Madrids Stevan Savic på ønskelisten.

Han har da også været meget formstærkt i denne sæson, og ifølge Giævers oplysinger, så er han blandt dem, der har tiltrukket sig opmærksomhed fra Ole Gunnar Solskjær.

“Hold øje med Savid og United,” har han blandt andet skrevet på Twitter.

LÆS OGSÅ: Man United-legende opfordrer United til at forlænge med ‘fremragende’ spiller

Jules Koundé:

Det sidste skud på stammen er dog Jules Koundé, som ligeledes kommer fra La Liga. Det bliver skrevet i El Diario, at Manchester United er meget interesseret i at hente Sevillas midterforsvarer, Jules Koundé.

Han har været uhyre stærk i denne sæson, og så scorede han såmænd et fremragende solo-mål mod Barcelona, hvilket blot bidrager til, at han bliver rygtet væk fra klubben.

Han har dog en frikøbsklausul på 80 millioner euro.