I takt med Sir Jim Ratcliffes første sommer ved Manchester Uniteds roret, svirrer rygterne allerede om store ændringer på Old Trafford.

Nye spillere skal til klubben, så United igen kan kæmpe med om en top fire-placering i Premier League.

Efter endnu en skuffende sæson står klubben over for at misse Champions League-kvalifikation. Ligesom usikkerheden om Ten Hags fremtid svæver i luften.

Det skriver FootballFanCast.

Manchester Uniteds transferstrategi tyder på, at de vil sikre sig store navne.

Raphael Varane har en usikker fremtid i klubben. På trods af, at der var store forventninger da han ankom, har hans tid i klubben været præget af skader og blandende præstationer. Klubben ser nu mod La Liga for en mulig erstatning.

Ifølge den trykte udgave af AS har Manchester United fremsat et tilbud til Ronald Araujo fra Barcelona, der vil forbedre hans nuværende ugeløn på ca. 922.000 DKK betydeligt.

United er ivrige efter at sikre sig den talentfulde forsvarers underskrift og skal overbyde Bayern München i en handel, der ventes at løbe op i omkring 630 millioner DKK.

Uniteds interesse i midterforsvarer er ikke ny. Tidligere har de investeret stort i spillere som Harry Maguire, og ligesom tidligere håber de, at Araujo kan gøre en forskel med det samme.

Den 25-årige Araujo har vist stor fremgang i de seneste måneder og er blevet en vigtig del af Barcelonas hold under Xavi, der roser ham for hans personlighed og evne til at binde holdet sammen både på og uden for banen.

Xavi har udtalt: “Jeg er meget glad for at have Ronald på holdet. Han har en fantastisk personlighed, fejrer alt og den type profil er svær at finde i en forsvarsspiller. Han træner spektakulært, er positiv, har en fremragende karakter og det er fundamentalt for os.”

Alligevel er Barcelona interesseret i at lave en handel, særligt vi Araujo ikke vil forlænge sin kontrakt. Det kan du læse om her.