Efter en sæsonstart med begrænset succes er Manchester United i færd med at bringe forstærkninger til i januar-vinduet. Meget tyder på, at de vil forsøge sig med et transfermål, som ikke udmøntede sig i noget i sommers.

LÆS OGSÅ: Tidligere Barca-forsvarer til Dest: “Aflever bolden til Messi”

Ifølge Mundo Deportivo er Barcelona-angriber Ousmane Dembele fortsat af interesse på Old Trafford. Mediet hævder, at de vil afgive et bud på den franske angriber i starten af 2021.

Imidlertid beretter det spanske medie også, at United ønsker at forsøge at skrive kontrakt med den 23-årige, men dog kun på en lejeaftale indtil udgangen af 2020/21-sæsonen.

I Barcelona ønsker de at hente pengene, så Ronald Koeman kan genopbygge sit hold. Den hollandske træner lagde ikke skjul på, at han har et ønske om at hente Memphis Depay i Lyon.

Det har han fortsat et ønske om, men Barcelona kan måske have mere travlt denne gang, da Dembeles kontrakt udløber i 2022. Jo længere tid, der år, jo mindre vil United være villig til at betale for ham, hvis de beslutter at købe ham på en permanent aftale.

Mundo Deportivo tilføjer også, at United ville foretrækker at skrive under på en lejeaftale, der ikke gør det obligatorisk at købe ham efter aftalens udløb.

Dyr mand for Barca

Dembele blev hentet til Barcelona fra Borussia Dortmund i 2017, hvor de betalte en pris på hele 133,5 pund efter Neymars afgang. En række skader har dog afholdt ham fra at spille den rolle, som han egentlig var tiltænkt at skulle.

Siden United undlod at skrive kontrakt med ham i sommers, er Dembele blevet brugt syv gange af Koeman og har scoret to mål – et mod Juventus og et mod Ferencvaros i Champions League.

Det vides dog endnu ikke, hvilken klub Dembele vil ankomme til i januar, hvis han skriver kontrakt med United, da presset på Ole Gunnar Solskjær intensiveres som følge af de dårlige præstationer.

Efter et 2-1-nederlag i Champions League mod Istanbul Basaksehir, er der kommet pres på United-træneren. Sportsmail kunne desuden berette torsdag aften, at der er rygter om, at Mauricio Pochettino vil erstatte nordmanden.

United står over for en vanskelig kamp mod Carlo Ancelottis Everton på lørdag i Premier League på Goodison Park. Det er en kamp, som Solskjær er nødt til at vinde.

LÆS OGSÅ: Manchester United-midt sammenlignet med Iniesta og Xavi

I skrivende stund ligger United på en 15. plads i Premier League med blot syv point efter seks kampe. De kan dog falde længere ned i tabellen, hvis Brighton vinder og Burnley fredag aften.