Manchester United har angiveligt udset sig en potentiel kandidat til at overtage deres målmandsposition hos en anden Premier League-klub. De holder nemlig øje med tidligere Arsenal-målmand Emiliano Martinez, som har imponeret for Aston Villa i denne sæson.

LÆS OGSÅ: Solskjær peger på talent, som han vil se mere af næste sæson

Det skriver det britiske medie Daily Mirror.

United er allerede er blevet sat i forbindelse med en række andre målmænd, hvilket inkluderer både Jan Oblak, Nick Pope og Gianluigi Donnarumma, der alle siges at være på deres radar.

Det er næsten sikkert, at Sergio Romero kommer til at forlade Old Trafford, når denne sæson er overstået, da den 34-årige målmands nuværende kontrakt udløber efter denne sæson.

David de Gea er ligeledes blevet sat i forbindelse med et exit, hvor blandt andet Paris Saint-Germain skulle være interesserede i at hente den spanske målmand.

Ifølge mediet Football Insider planlægger Manchester United at lade både Sergio Romero og David de Gea forlade klubben til sommer, som en del af en større overhaling.

Dean Henderson bliver dog af mange set som værende Uniteds langsigtede nummer et, men Football Insider hævder, at klubben vil hente to erfarne målmænd som erstatning for hhv. Romero og De Gea.

LÆS OGSÅ: Ferdinand til Solskjær: Giv alt for at få fat i denne spiller

Martinez, der tilsluttede sig Villa i starten af sæsonen i en handel, der havde en værdi på 173 millioner kroner, siges at være øverst på deres liste over potentielle kandidater. Den 28-årige har holdt buret rent 14 gange i de 27 optrædener, han har hat i Premier League i denne sæson.