Det er ikke sikkert, at du har hørt om man, men det er der op til flere store europæiske klubber, der har. Moisés Caicedo fra Equador er nemlig en ung spiller, der blive fulgt af flere af de helt store klubber i Europa.

LÆS OGSÅ: Man Utd-fans vil kåre udskældt midtbanespiller som månedens spiller

Det er blandt andet noget, der gør sig gældenden for store europæiske klubber såsom Manchester United, AC Milan og flere andre klubber fra Premier League. Det melder den norske journalist Stian André de Wahl.

“Han følges tæt af Manchester United, RB Leipzig, AC Milan og andre Premier League-klubber,” fortæller Stian André de Wahl til fotball.tv, hvilket han følger op med at sige:

“Jeg ved, at der er et møde på mandag med direktører fra Manchester United og spillerens repræsentanter. Man ved aldrig. Måske sker der noget i januarvinduet,” lyder det fra den norske journalist.

Den kun 19-årige Moisés Caicedo er på ganske kort tid blevet en yderst eftertragtet herre, som de store klubber især anerkender for sine evner som central midtbanespiller. På nuværende tidspunkt spiller han i klubben Independiente del Valle i sit hjemland.

LÆS OGSÅ: Manchester United-stjerne står over for stor lønforhøjelse

Man kan tydeligt se, at han er en ung spiller, der er ved at få godt gang i sin karriere. I 2020 har han nemlig også fået debut for landsholdet. Indtil videre står han noteret for at have spillet fire landskampe.