Ifølge Eurosport ønsker Manchester United at skrive kontrakt med en upcoming midtbanespiller. Det er ganske vist ikke midtbanen, der trænger mest til forstærkning, men alligevel er det et område, der også er i fokus.

LÆS OGSÅ: Prisskilt på 430 mio. kr.: Man Utd er overbevist om, at de kan sænke prisen på transfermål

Mediet angiver ikke et navn på et potentielt transfermål for De Røde Djævle. Derimod skriver Eurosport blot, at Manchester United efter sigende ønsker at tilføje en ny midtbanespiller til deres trup.

Hvad det vil sige er, at de sandsynligvis er på udkig efter en talentfuld og ung midtbanespiller, som de selv har mulighed for at udvikle videre på.

Eurosport skriver, at det især er teknisk direktør Darren Fletcher, der er ivrig efter at finde en talentfuld midtbanespiller, de kan tilføje til truppen. Dog skriver de også, at det ikke er en topprioritet for Manchester United på nuværende tidspunkt.

Derimod vil det være af højere prioritet for dem at hente en angriber, kantspiller eller central forsvarsspiller i det kommende sommertransfervindue.

I og med, at de vil være sikker på, at det er en stærk tilføjelse til truppen, der forekommer på én eller flere af førnævnte positioner, begrænser det midlerne til indkøbet af en midtbanespiller.

LÆS OGSÅ: Beckham med hyldest til Solskjær: “Vi elsker alle Ole”

Som sagt er der ikke blevet sat navn på, men Eurosport skriver dog, at det potentielle mål er en ‘ny, kommende midtbanestjerne’. Sidste sommer holdt de blandt andet øje med Jude Bellingham, men han besluttede sig for i stedet at skrive kontrakt med Dortmund.