Manchester United er blevet sat i forbindelse med et stort antal spillere forud for det kommende transfervindue. En af dem er West Hams midtbanespiller Tomas Soucek. Det skriver TEAMtalk.

LÆS OGSÅ: La Liga-forsvarer er åben overfor skifte til Manchester United

Han har scoret ni mål i 29 optrædener i denne sæson. Desuden forstærkede han sit i forvejen stærke renommé, da han leverede et hattrick i Tjekkiets 6-2-sejr over Estland.

Det har angiveligt ført til spekulationer om, at han skulle være på vej til Old Trafford. Det hævdes, at de ser ham som en perfekt tilføjelse til deres midtbane og som nøglen til at få det bedste ud af Bruno Fernandes.

Manchester United er dog ikke ene om at have interesse for ham. I december blev det af TEAMtalk afsløret, at Bayern München også er interesseret i ham.

Stuart Pearce, der er assistenttræner i West Ham, er dog overbevist om, Soucek er glad for at være på London Stadium, hvorfor det ikke er planen, at han skal sælges.

“Nej, han er glad her, og han rejser ingen steder. Det er helt sikkert,” sagde Pearce til talkSPORT.

“Han har været strålende her, må jeg sige. Dave (David Moyes, red.) bragte ham til klubben i januar sidste år, og siden da har han bare været strålende.”

LÆS OGSÅ: Manchester United overvejer byttehandler: Er klar til at bruge fem spillere

“Han har en vidunderlig holdning til arbejde. På sine fridage kommer han også ind. Han er virkelig en absolut fornøjelse at arbejde med.”