Manchester United vil overtale Cristiano Ronaldo til at vende tilbage

Nicolai Busekist — 11. nov 2020 10:24
Foto: Phil Cole/Getty Images

Da Cristiano Ronaldo i sommeren 2018 skiftede Real Madrid ud med Juventus, chokerede han hele fodboldverdenen.

LÆS OGSÅ: Juventus håber på stor byttehandel med PSG

Den portugisiske stjerne havde netop hjulpet Real Madrid med at vinde deres tredje Champions League-titel på tre år under Zinedine Zidane. Til trods for rygterne, havde ingen forventet, at han faktisk ville forlade den spanske klub.

Kort efter triumfen med Los Blancos, blev hans transfer bekræftet, da den italienske Serie A-klub betalte hele 100 millioner euro for den legendariske angrebsstjerne.

Efter skiftet til den italienske klub, er Cristiano Ronaldo fortsat med at score kasser. I 94 kampe for Juventus har den 35-årige angriber nemlig scoret hele 71 mål.

Ligeledes har han også været med til at vinde Serie A to gange på to år med Torino-klubben. Det ultimative mål om at vinde Champions League med Juventus er dog endnu ikke opnået.

Juventus vil sælge ham

Det spanske medie Sport kunne dog i sidste weekend skrive, at Andrea Pirlos hold ønsker at sælge den portugisiske stjerne i slutningen af 2020/21-sæsonen.

I denne forbindelse ønsker de selvfølgelig at hente så stor en del af de oprindelige 100 millioner euro, som de betalte for ham. Endvidere ønsker de også at slippe af med Cristiano Ronaldos massive løn.

Efterfølgende har der været mange rygter om, hvor Cristiano Ronaldo kan være på vej hen. Især Paris Saint-Germain er blevet fremhævet, men en ny bejler har meldt sig ind i kampen: Manchester United.

Broadcaster Christian Martin har sendt et tweet ud til sine 398.000 følgere, hvori hans skriver, at De Røde Djævle vil forsøge at overbevise ham om at vende tilbage til Premier League-klubben.

Ifølge opslaget overvejer Ronaldo et skifte til Manchester United og Old Trafford, og Juventus er villige til at forhandle med den engelske klub, såfremt Cristiano Ronaldo forespørger det.

Cristiano Ronaldo kan måske ende med at være tilbage i Manchester United-trøjen. Dertil kan det falde sammen med et potentielt skifte fra FC Barcelona til Manchester City for Lionel Messi.

LÆS OGSÅ: Carragher om United-spiller: Det er på tide at sælge ham

Derved kan Manchester ende med at være at være basen for en helt ny æra af Lionel Messi vs Cristiano Ronaldo.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere