Det er bestemt ikke nogen hemmelighed, at Manchester United er interesserede i Erling Haaland. Det er heller ikke noget nyt, at de ønsker at tilbyde Donny van de Beek i bytte. Nu skriver både 90 Min og The Express dog, at de også er villige til at smide Anthony Martial med i en byttehandel.

LÆS OGSÅ: Manchester United har lovende League One-teenaer på radaren

Årsagen til, at United ønsker at indgå en sådan byttehandel er, at prisen for Erling Haaland overstiger 100 mio. pund. I en tid, hvor de fleste europæiske storklubber er hårdt ramt som følge af coronapandemien, er det et højt beløb. Derfor vil de forsøge sig med en byttehandel, der sænke det pengebeløb, de skal have op af lommen.

Manchester United er ikke desperate efter at skille sig af med hverken Van de Beek eller Martial, men ingen af dem har dog præstereret synderligt godt i denne sæson. Derfor er de heller ikke desperate efter at holde på dem. Netop derfor er de også villige til at smide dem med i en byttehandel, hvis det kan hjælpe dem i mål med at hente Haaland.

Til trods for, at Dortmund næppe er ivrige efter at slippe Haaland, er det ikke sikkert, at de ikke er interesserede. Da José Mourinho for tre år siden forsøgte at sælge Martial, var Dortmund nemlig blandt de klubber, der viste interesse for ham. Det blev dengang rapporteret af Sky Sports.

LÆS OGSÅ: Tidligere Liverpool-spiller: Solskjær fyres, hvis ikke United vinder Europa League

Ydermere skriver mediet 90 Min, at det tyske hold også har virket positive over at tage imod Donny van de Beek. Derfor er det ikke utænkeligt, at en handel, der involvere en eller begge spillere kan blive en realitet. United slipper dog næppe for at finde den helt store pung frem, hvis de vil sikre Haalands underskrift.