De Røde Djævle forventes at være på markedet efter flere spiller i sommerens transfervindue. Dog forventes det særligt, at de vil være på jagt efter en etableret centerback og angriber, mens en ny højrefløj også skulle være en prioritet.

LÆS OGSÅ: Ekspert: Manchester United skal erstatte denne spiller, hvis de vil vinde titler

Det kræver dog, at de kan finde pengene til det, for – som det også er gældende for mange andre klubber verden over – økonomien i Manchester United er naturligvis hårdt ramt af coronaviruspandemien. Det skyldes blandt andet, at de fortsat ikke må have fans på stadion.

Efter sigende skulle Manchester United dog alligevel være klar til at bruge en pose penge på at købe nye spillere til sommer. Dog er Ole Gunnar Solskjær godt klar over, at der skal foretages nedskæringer, hvis United skal indgå aftaler med de største navne i det kommende transfervindue.

Ifølge Metro Sort vil De Røde Djævle skaffe midlerne til at foretage de ønskede indkøb, ved selv at sælge ud. Mediet skriver, at de har planer om at sælge både Jesse Lingard, Diogo Dalot, Phil Jones og Juan Mata i det kommende transfervindue.

Mediet hævder, at Solskjær forventer at kunne hente op mod 350 millioner kroner for salget af Lingard og Dalot, da de har givet positive indtryk som udlejede spillere til hhv. West Ham og AC Milan. Desuden forventes det, at Jones og Mata kan sælges for ca. 87 millioner kroner hver.

LÆS OGSÅ: Gary Neville peger på, hvad United skal forbedre, hvis de vil titler

Desuden forventes det også, at Sergio Romero forlader klubben til sommer, hvilket også vil gøre mere plads i lønbudgettet. Derfor rygtes det også, at United vil forsøge at jagte store stjerner som Raphael Varane, Jadon Sancho eller Erling Braut Haaland til sommer.