Der er meget, der tyder på, at Manchester United mener, at deres nuværende kantspiller Daniel James er blevet mere eller mindre overflødig på Old Trafford. Hans spilletid er i forvejen begrænset, men den ser ud til at blive yderligere begrænset af Amad Diallos ankomst.

LÆS OGSÅ: Avis: Manchester United bød 1,1 milliarder kroner for Barca-stjerne i sommer

Han fik dog for en sjælden gangs skyld lov til at starte inde i Europa League-opgøret mod Real Sociedad i Torino, hvor han leverede en flot præstation. Han formåede endda at levere Manchester United fjerde mål.

Men nu skriver Manchester Evening News, at United har planer om at sende ham på udlån i næste sæson, med henblik på at styrke hans udvikling. Daily Star tager den skridtet videre og hævder, at klubber såsom Leeds, Brighton og Burnley har vist interesse.

Desuden skriver mediet også, at Leeds skulle være den fortrukne destination for Daniel James, da han her kan spille under Marcelo Bielsa. Den argentinske stjerne ser ud til at sikre Leeds en plads i midten af tabellen i denne sæson i Premier League.

LÆS OGSÅ: Shaw afslører: Her er de hurtigste spillere i United-truppen

Leeds var desuden tætte på at hente James, da han spillede i Swansea tilbage i vinteren 2019. Men dette skifte endte dog med at falde til jorden, hvorfor han i stedet skiftede Swansea ud med Manchester United.