Manchester United nævnes som én blandt flere klubber, der viser interesse i at skrive kontrakt med Aston Villa-wonderkid Carney Chukwuemeka. Efter sigende har han interesse fra en række af Europas største klubber, herunder Premier League-tungvægtere såsom Manchester United, Manchester City og Liverpool.

LÆS OGSÅ: Marcus Rashford overhaler Eric Cantona på Manchester United-liste

Den 17-årige playmaker bliver for tiden betragtet som en af de største talenter i England. Derfor er der også mange hold, der viser interesse for at sikre sig englænderens underskrift.

Ifølge The Times kæmper fem af de største klubber i Premier League om Carneys underskrift. Ikke nok med det, så er der også interesse fra både Juventus og Bayern München, der også vil sikre sig underskriften fra det unge talent.

Carney Chukwuemeka har haft en hurtig progression gennem Aston Villas rækker, og har trænet med førsteholdet siden sidste sommer. Ole Gunnar Solskjær og Manchester United har holdt et tæt øje med hans udvikling i mere end et år nu.

United er på udkig efter at samle teenageren op, som er blevet tippet til snart at få en smagsprøve i Premier League. I øjeblikket er han på en frisk kontrakt med Aston Villa, som han underskrev i oktober sidste år, da han fyldt 17 år. Denne kontrakt løber i tre år.

LÆS OGSÅ: Medie: Ole Gunnar Solskjær vil hente PL-stjerne værdisat til 168 millioner kroner

Christian Purslow, der er administrerende direktør for Aston Villa, beskrev sidste år det unge talent som værende den bedste i England i sin alder.