I en kamp, der vil blive husket som et af de mest spændende opgør i FA Cuppens historie, trak Manchester United det længste strå mod ærkerivalerne fra Liverpool. Det var en eftermiddag, hvor fodboldfans blev vidner til et sandt drama, der havde alt, hvad hjertet begærer af intensitet, vendepunkter og ren fodboldglæde.

Kampen, der fandt sted på Old Trafford, bød på en række dramatiske øjeblikke, der holdt tilskuerne på kanten af deres sæder fra start til slut.

Manchester United, med den danske landsholdsangriber Rasmus Højlund tilbage i startopstillingen efter en skadespause, kom flyvende fra start. Scott McTominay bragte hjemmeholdet foran efter kun ti minutters spil, da han var hurtigst over en retur i feltet.

Liverpool lod sig dog ikke kue og svarede igen med to hurtige mål lige før pausen. Først udlignede Alexis Mac Allister med en afslutning, der tog en afretning, og kort efter bragte Mohamed Salah gæsterne foran.

Det satte scenen for en anden halvleg, hvor United skulle jagte en udligning.

Efter en periode med intens pres lykkedes det for United at udligne til 2-2 takket være Antony, der med et velplaceret skud sendte Old Trafford i ekstase.

Kampen gik herefter i forlænget spilletid, hvor begge hold havde chancer for at afgøre opgøret.

Liverpool kom foran 3-2 efter et mål af Harvey Elliot, en bold, der blev rettet af, af Christian Eriksen, men United nægtede at give op.

Marcus Rashford sørgede for endnu en udligning, og i de døende minutter af kampen blev unge Amad Diallo matchvinder med sit mål til 4-3.

Han fejrede målet ved at tage trøjen af, og dermed fik han sit andet gule kort.

Sejren sikrer Manchester United en plads i semifinalerne i FA Cuppen efter et opgør, der vil blive husket for sin utrolige spænding og de mange følelsesladede øjeblikke. Det var en kamp, der understregede fodboldens magi og evnen til at forene fans i ren og skær begejstring.