Der var nok ikke mange, der havde regnet med, at Manchester United ville komme sejrsrigt ud af opgøret med en 9-0-sejr i baggagen. Det er dog en realitet, efter de lammetævede Southampton i tirsdagens Premier League-opgør, hvor de også fik to røde kort.

LÆS OGSÅ: Manchester United er fortsat i tvivl: Hvad skal der ske med Mata?

Manchester Uniteds 9-0-sejr er den blot tredje i Premier League, siden turneringen blev etableret, og de har dermed tangeret den rekordstore sejr.

Manchester United besejrede Ipswich i 1995 med samme cifre, og det var dermed også dem, der satte rekorden i sin tid. Og så i 2019 vandt Leicester også 9-0, og det var tilmed også mod Ralph Hassenhüttls Southampton-mandskab.

Det betyder også, at Manchester United har scoret mere end seks mål i top ligakampe, og det er såmænd første gang siden 2000/01-sæsonen. Det kommer efter, at de også besejrede Leeds med 6-2.

Det vildeste var dog nok, at Manchester United havde hele syv forskellige målscorere i tirsdagens opgør mod Southampton, og det er blot anden gang i Premier Leagues historie, at dette sker.

LÆS OGSÅ: Mauricio Pochettino afslører: “Vi var tæt på at indgå en lejeaftale med Messi”

Det er efter, at Chelsea vandt 8-0 over Aston Villa tilbage i 2012.