Det vil formentligt gå ned i historien som én af de værste beslutninger, Barcelona har foretaget i de senere år. Den topper nemlig mange af de dumheder, som Barcelona har foretaget sig i nyere tid.

LÆS OGSÅ: Overvældet Ilaix Moriba fortæller om sin debut for FC Barcelona

De valgte nemlig at skille sig af med Luis Suárez, hvorfor han nu spiller i Atlético Madrid, og det kan vel nærmest kaldes en foræring fra Barcelonas side.

Diego Simeones Atlético-mandskab ligger på førstepladsen i La Liga, og de har hele ti point ned til Barcelona, som har overtaget andenpladsen fra Real Madrid, der tabte til Levante i weekenden, og så har Atlético en kamp i hånden.

Luis Suárez har spillet en stor rolle i Atléticos succes. Han scorede igen to basser, da Atlético besejrede Cadiz med 4-2, og han er nu oppe på 16 scoringer i 14 ligakampe for Atlético Madrid.

Marca-skribenten Roberto Palomar peger nu på, at “det var synd at forære Suárez væk”. Han mener også, at Lionel Messi fortjener hver krone af sin milliard-løn, som han tjener i Barcelona, hvorfor man ikke skal lange ud efter Messi, når man snakker om Barcelonas forfærdelige økonomi.

LÆS OGSÅ: Barcelona skal betale Messi stor loyalitetsbonus – Også hvis han forlader klubben

“Sandheden er, at det ikke er afgørende, hvad han bliver betalt for. Det afgørende er, at klubben nyder godt af ham. Det står klart, at han har leveret mere, end han har taget sig betalt for. Det er ikke hans skyld, at klubbens katastrofale ledelse har bragt dem i deres nuværende situation. De solgte Neymar og handlede derefter på vanvittig vis ved at hente Antoine Griezmann, Philippe Coutinho og Ousmane Dembélé for kæmpe summer. Og de forærede Luis Suárez til Atlético Madrid,” skriver Palomar således.