Manchester United leverede en fremragende præstation i gårsdagens Premier League-opgør mod Southampton. De endte med at udslette dem med hele 9-0, hvilket tangerer den største Premier League-sejr i historien.

LÆS OGSÅ: Manchester United er fortsat i tvivl: Hvad skal der ske med Mata?

De gik således til halvleg med en føring på 4-0, og mange sad nok med en fornemmelse af, at anden halvleg ville være lidt mere tilbagelænet, da de sikkert ville være tilfreds med resultatet. Men sådan udspillede det sig ikke – overhovedet ikke, faktisk.

Og det var, ifølge Manchester United-angriberen Marcus Rashford, en del af deres plan.

“Det var bare at være så simple som overhovedet muligt. Det er nemt at slippe speederen og bare beholde boldbesiddelsen, men vi ville ud til anden halvleg og score flere mål, og det gjorde drengene,” siger Rashford til BT Sport efter kampen.

Rashford, som også spædte til med et enkelt mål, dannede grundlaget for en meget fritspillende anden halvleg for Manchester United, hvilket mange United-fans umiddelbart har savnet at se.

“Første halvleg satte virkelig tonen for os. Da vi kom ind til halvleg, handlede det om at fortsætte den rigtige mentalitet og en positiv attitude, få lukket kampen og score flere mål.”

LÆS OGSÅ: Marcus Rashford fryder sig: Det er altid godt

Manchester United sejrede, og de kunne efterfølgende se dem selv ligge side om side med Manchester City i tabellen.