Det var ikke just en beskeden sejr, som Manchester United tog med fra opgøret mod Southampton. De bankede dem nemlig hele 9-0 i tirsdagens Premier League-opgør, som tilmed bød på intet mindre end syv forskellige målscorere.

LÆS OGSÅ: Solskjær efter 9-0-sejr: Frygtede at kampen ville ende uafgjort

En af dem, der fik sendt en bold i nettet, er Marcus Rashford. Efter kampen gav han udtryk for, at han er glad for, at holdet valgte ikke at løfte foden fra speederen, til trods for, at de var foran med 4-0 allerede, da de to hold gik til pause.

“Det er altid godt at score mange mål, og vi er glade. Det er tre point, vi havde brug for,” sagde Rashford til BT Sport, hvilket blev fulgt op med:

“Vi glippede nogle point i de sidste par kampe og havde brug for at komme tilbage på sejrskurs, hvilket vi nu har gjort.”

Herefter kom han ind på, at de ikke løftede foden fra speederen, hvorfor de gik ind til anden halvleg, som var det første halvleg, de gik ind til.

“Vi ville bare holde det så simpelt som muligt, forsætte fremad og være positive. Det er nemt at slippe foden fra speederen, men det ville vi ikke gøre, og vi kom ud til anden halvleg som i første,” udtalte Rashford til BT Sport efter kampen.

LÆS OGSÅ: Koeman giver opdatering på Piqué og Fati: Er de med mod PSG?

Anthony Martial, der på det seneste har kæmpet for at bevise, at han fortjener en plads i truppen, scorede to mål i opgøret mod Southampton tirsdag aften.