En YouTuber har gjort et kup ved at købe Marcus Rashfords Rolls Royce for en brøkdel af dens oprindelige værdi, efter fodboldstjernen var involveret i et uheld nær Manchester Uniteds træningsanlæg.

Tilbage i september, efter Uniteds sejr over Burnley i Premier League, forlod Rashford Carrington, men mistede kontrollen over bilen og var involveret i et sammenstød.

Heldigvis kom stjernen uskadt fra hændelsen, men det samme kunne ikke siges om det luksuriøse køretøj.

Rolls Royce Mansory’en er siden blevet solgt for en nedsat pris på omkring 1.370.000 danske kroner til bilentusiasten og YouTuber Mat Armstrong, som har lavet en video, der viser skaderne, mens han forsøger at gøre den køreklar igen.

Det blev hurtigt klart, hvorfor Rashford var villig til at slippe bilen, som havde betydelige skader.

Armstrong og et team af mekanikere brugte dage på at arbejde på bilen og, efter flere forgæves forsøg, lykkedes det endelig at få den i gang, selvom den stadig var langt fra topform.

Armstrong, hvis Youtube-kanal har over 2,5 millioner abonnenter, endte endda med at købe en Rolls Royce til 670.000 danske kroner for at skaffe de nye dele, der var nødvendige for at bringe Mansory-modellen tilbage til sin fordums glans.